La o bere cu baietii

           Fiecare dintre voi a stat macar o data la scara sau in bodega cu baietii la o bere. Fiecare dintre voi s-a imbatat mai mult decat si-a propus, dar asta nu v-a impiedicat sa va imprieteniti cu "colegul" de betie printr-un sarut macar sau unele mai mult decat atat. V-ati trezit a doua zi vreodata si mai aveati un pic si va luati singure la bataie pentru greseala de aseara? Intrebarile alea, cum dau timpul ianpoi? Ce ii zic sau cum dracu sa ma comport cand ma intalnesc cu el? De ce eu? Daca ii place de mine acum, ce cacat fac?

           A trecut timpul asa repede de atunci si fara sa vrei stai si te mai uiti in gol din cand in cand amintindu-ti de greselile facute in "tinerete" sa spunem asa, de peripetiile intamplate dupa prea multa bere sau vin (nu mai zic de votka). Cu toate am stat o data macar sa ne uitam in gol efectiv umplandu-ne de nervi sau parere de rau pentru ce am facut, SI CU CINE MAI ALES! Dar stii ca timpul vezi domne le rezolva pe toate. O mare vrajeala! Da acum ce sa faci? Treci peste sau te prefaci ca ai uitat. 
    
          Frumos ar fii sa realizezi ca atunci cand treci printr-o intamplare esuata fara sa fi planificat-o dinainte, ca faptul e consumat si ca orice ai face nu vei putea schimba nimic! Tot ce ramane de facut este sa ridici fruntea sus si sa infrunti barfele "tovarasilor din cartier" cu un simplu MA DOARE IN PULA! 

Vrei sa iti amintesc de prima pastila? Primul "Unde pula mea sunt?"


Nu fugi, ma intorc cu detalii mult mai picante.


Ai grija de tine si de corpul tau,
A.

Comments

Popular posts from this blog

Futută in cur si cu sufletul in rai

Unde pula mea sunt? Da tu cine esti?